Forfatterbranding

Synes du, at det kunne være spændende at lære, hvordan du brander dig selv som forfatter, så du får flere læsere, større salg og tjener flere penge?


Og vil du gerne lære det hele fra én, der har gået vejen selv? En som bare kastede sig ud i det, har begået fejl (mange fejl), dummet sig, brugt sin energi på alt det forkerte og haft en stejl læringskurve ved at gå vejen selv?

Tror du ikke på over night succes og hurtige løsninger (der koster dig dyrt i tid og penge i sidste ende), eller at du kan uploade en e-bog på Saxo Publish den ene måned og sige dit job op den næste, fordi du kan leve af at være forfatter?

Det gør jeg heller ikke.

Jeg har i flere år haft to fuldtidsjobs – ja i perioder har et af dem endda været på 80 arbejdstimer om ugen – og brugt alle mine ferier på det, for at komme hertil, hvor jeg er i dag.

Det tog mig flere år, før jeg tjente nok til, at jeg turde sige mit karrierejob op. Og jeg tror på, at du – med de rette redskaber og viden – kan skabe en rigtig god indtægt, så du kan gå ned i tid og måske endda med tiden sige dit job helt op og leve af din drøm. Hvis det er det, du vil.

Det handler ikke om at lære at sælge, men om at give verden lov til at få øje på dine bøger. Jeg får dagligt tilkendegivelser fra glade læsere, der fortæller, at jeg er deres nye ynglingsforfatter. Kan du forestille dig, hvor givende det er?

Kan du også forestille dig, hvordan det ville være, hvis du aldrig havde læst nogen bøger af din egen ynglingsforfatter? Hvis han/hun bare havde skrevet sin bog og lagt den ned i skrivebordskuffen? Tænk hvor mange gode timer og oplevelser du så var gået glip af…

Gør dine læsere den tjeneste at være synlig, så de kan finde din bog.

Jeg ved godt, at de fleste forfattere ikke har særlig mange penge til markedsføring, men jeg synes, du alligevel skal overveje, hvilken forskel det kan gøre for dit forfatterskab, at du arbejder med dit forfatterbrand. Og det behøver bestemt ikke koste en bondegård - du kan klare det meste selv.
Kurset i Forfatterbranding er fyldt med fif og gode råd. Erfaringer fra en forfatter, og en masse kursister, der har gået vejen selv.

Du får masser af grundigt afprøvede metoder og redskaber til at komme i gang med din forfatterbranding.

Kurset i Forfatterbranding er et ekursus. Det betyder, at du kan gentage det så mange gange du har lyst til. Du kan se videoerne på en del af din skærm, mens du arbejder med din egen forfatterbranding på resten af skærmen. Du kan hente videoerne ned på din egen mobil eller computer, eller du kan se dem direkte i portalen.

Du får:

  • 8 videoer med live optagelser, spørgsmål og svar - næsten 4 timers undervisning
  • Lydfiler, hvis du hellere vil lytte
  • Arbejdshæfte med konkrete opgaver, så du får taget stilling til dit personlige forfatterbrand
  • Keynote fra undervisningen

På kurset gennemgår forfatter Gittemie Eriksen:

  • Hvorfor du skal starte tidligt med at brande dig som forfatter - gerne før din første bog er udgivet
  • Hvad du skal have i forfattertasken til markedsføring
  • Dit forfatterbrand - og hvordan du finder frem til dit brand
  • Tillidstrappen som er rigtig vigtig, når læserne skal lære dig at kende
  • Din målgruppe og hvordan du kan blive skarp på den
  • Som eksempel gennemgås en boglancering


Din underviser


Gittemie Eriksen
Gittemie Eriksen

Gittemie Eriksen er cand.scient., har læst medicin på Københavns Universitet, foruden forensic science ved Nanyang Technological University, positiv psykologi ved Yale University og ægyptologi ved Manchester University. Desuden har hun 18-års erfaring i markedsføring og kommunikation.

Hun har udgivet en serie krimier med retsmediciner Pia Holm i hovedrollen, foruden flere spændingsnoveller, en børnebog, en fagbog og en romantisk roman.


Dette kursus er endnu ikke åben for tilmelding